Poros Coaching Retreat 

Mei 2019

>> Wil je ontdekken wat je echt belangrijk vindt in het leven?

>> Wil je weer keuzes maken? 

>> Ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen in je werk of je leven? 

>> Heb je het gevoel dat je jezelf regelmatig voorbij rent? 

>> Wil je balans in je leven en ben je op zoek naar inzichten en helderheid?

Maak dan tijd voor jezelf en ga mee naar onze 
Coaching Retreat Poros in Griekenland.

Individuele coaching

Mensen inspireren echt naar zichzelf te leren kijken, omdat ze het waard zijn gezien te worden en dus zichzelf leren zien, je kwaliteiten en wat jij bent. Wat jij in dit leven wilt neerzetten.

Mijn coach/trainer opleiding heb ik gedaan bij Alan Seale. Hij heeft mij laten zien dat wanneer je vanuit je kwetsbaarheid naar jezelf durft te kijken, zonder verhalen van jezelf, anderen dus eenvoudig en zonder angst leert jou voluit te leven, te ademen!

Echt kijken, zonder oordeel, waarderend en dan durven loslaten, zoals bij de uitgebloeide paardenbloem. Dan begint het echt, zoals de zaadjes zich gaan vermeerderen zoals jij ook mag delen en mensen laten genieten van wat jij bent, en leeft. Vol passie

LOES GEURTS | Coach

Als verander- en interimmanager heb ik mijn sporen verdiend bij uiteenlopende bedrijven. Ik maak mensen bewust van hun kracht, verantwoordelijkheid en impact op anderen om vanuit verbinding duurzame resultaten te creëren.

 

Als coach begeleid ik je bewust te worden van je eigen kracht, verantwoordelijkheid en van wat je écht wilt. Daarbij help ik je blokkades en angsten in te zien en leer hoe je deze loslaat.

Want wie zuiver naar zichzelf leert kijken ervaart diepe vrijheid en blijheid.

 

Je voelt (letterlijk) de energie weer stromen en je kan er onverschrokken tegenaan!

Wie ben ik?

Coaching & Bewegen

Je wordt op vakkundige en inspirerende wijze begeleid in jouw zoektocht naar antwoorden op vragen die je hebt. Ik heb ervoor gekozen om met mensen op Poros samen te werken omdat de mogelijkheden om jouw persoonlijke programma samen te stellen echt maatwerk zal zijn. Wat heb jij nodig!

 

De combinatie van coaching en bewegen zijn de perfecte mix. Het luisteren naar je lichaam, zien en vooral ook voelen waar je naar wilt kijken geeft die ruimte die het *helder* maakt en is de basis voor een week vol inzichten, inspiratie en nieuwe energie. 

Meld je direct aan!

Spreekt de Poros Coaching Retreat je aan?
Maak dan tijd voor jezelf en meld je hier direct aan. 

Photo's made by Annette Spaan