Gun jezelf een week rust, inzichten en inspiratie en zet jouw volgende stap.

Poros Coaching Retreat 

5-12 Mei 2018

Wil je ontdekken wat je echt belangrijk vindt in het leven? Sta je aan het begin van een nieuwe fase? Ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen in je werk of je leven? Heb je het gevoel dat je jezelf regelmatig voorbij rent? Wil je balans in je leven en ben je op zoek naar inzichten en helderheid?

Maak dan tijd voor jezelf en kom naar de Coaching Retreat bij Poros in Griekenland.

 

>> GRATIS WORKSHOP / INTRODUCTIE

Heb je interesse in de Poros Coaching Retreat?
Kom dan op
donderdag 12 april om 19.30 uur naar onze Gratis Workshop in Amsterdam als ultiem voorproefje en ervaar wat deze Coaching Retreat voor jou kan betekenen. 

Uit je hoofd, in je hart

Afgesloten van het ‘normale’ leven, helemaal in de natuur, met uitzicht op het idyllische, zonovergoten Griekse eiland Poros kun je jezelf een week lang onder de loep nemen.

 

Je wordt op vakkundige en inspirerende wijze begeleid in jouw zoektocht naar antwoorden op vragen die je hebt. Wij, Loes en Anne Marieke, hebben gekozen om elkaar te versterken.

 

De combinatie van coaching en lichaamswerk zijn de perfecte mix. Het luisteren naar je lichaam, zien en vooral ook voelen waar je naar wilt kijken geeft die ruimte die het *helder* maakt en is de basis voor een week vol inzichten, inspiratie en nieuwe energie. 

Meditatie, yoga, Rebalancing massage, cultuur en natuur dragen bij aan een geweldig verblijf. Dit is de ideale combinatie van een week ontspanning, heerlijk gezond eten en meer inzicht in jezelf om jouw volgende stap te zetten.

Meld je direct aan!

Spreekt jou dit aan? Maak dan tijd voor jezelf en meld je direct aan. We zien er naar uit om je te ontmoeten en je te begeleiden gedurende deze bijzondere week. 

Meld je direct aan!

Spreekt de Poros Coaching Retreat je aan?
Maak dan tijd voor jezelf en meld je hier direct aan. 

Photo's made by Annette Spaan